Vacature / stage

Per 1 september 2019

MBO / HBO / WO

Heb je affiniteit met rechten of volg je een juridische opleiding? Wil je ervaring op doen op een advocatenkantoor ter ondersteuning van de advocaat? Misschien is een stage bij ons dan net iets voor jou. Er is een stageplek beschikbaar voor zowel MBO (juridisch-administratief dienstverlener) als HBO/WO rechten studenten.

Rechtsgebieden

De voornaamste werkzaamheden zijn op het gebied van: arbeidsrecht, huurrecht, personen & familierecht, bestuursrecht, slachtofferzaken, strafrecht en algemeen civiel.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit schrijven voor de website, juridisch onderzoek,  telefoonbeantwoording, eerste cliëntencontact, baliewerkzaamheden, zittingen bijwonen, adviezen/processtukken opstellen.

Functie-eisen

MBO juridisch/administratief (studerend of afgerond) of HBO/WO rechten (studerend of afgerond), goede schrijfvaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal, doorzettingsvermogen, probleemoplossend vermogen, accuraat en klantvriendelijk.

Bedrijfsprofiel Groeneveld Advocatuur

Wij geven deskundige juridische ondersteuning aan particulieren en zijn met name werkzaam binnen de sociale advocatuur. Wij werken niet alleen  vanuit een statisch kantoorpand, maar proberen ook bereikbaar te zijn in de regio.

Interesse? Stuur een motivatiebrief en een CV naar info@groeneveldadvocatuur.nl