Tarieven

Gefinancierde rechtsbijstand

Wanneer u onvoldoende inkomen geniet om ons te kunnen betalen, kunnen wij voor u rechtsbijstand aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand heeft op de website rvr.org de inkomens en vermogensgrenzen aangegeven. Heeft u een inkomen onder dee grens en ligt uw vermogen onder deze grens, dan kunt u gesubsidieerde rechtsbijstand verkrijgen. Dat betekent dat u alleen een eigen bijdrage hoeft te voldoen om gebruik te maken van onze diensten. Indien uw inkomen echter boven de grens ligt zoals door de Raad voor de Rechtsbijstand aangegeven, werken wij niet op basis van rechtsbijstand. Voor meer informatie kunt u kijken op rvr.org .

Uurtarief

Komt u niet in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Groeneveld en Knol Advocaten hanteert een betaalbaar uurtarief, dit stemmen wij samen met u af zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vast tarief

Voor bepaalde zaken kunnen wij u een vast tarief aanbieden voor de door ons te verrichten werkzaamheden. Tijdens een eerste gesprek kunnen wij u hier meer over vertellen.