De tarieven van Groeneveld en Knol Advocaten zijn transparant en betaalbaar. Wij verrichten zowel werkzaamheden op basis van uurtarief, een fixed fee (vast tarief) en op toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand). Op basis van een eerste beoordeling bespreken wij de mogelijkheden met u voor het maken van een vaste prijsafspraak of een toevoeging.

Advocaat van onvermogen

Voor cliënten met een lager inkomen is het mogelijk om gesubsidieerde rechtsbijstand aan te vragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Een zogenaamde toevoeging. In de volksmond staat dit bekend als ‘pro deo’. Niet iedere advocaat verricht zijn werkzaamheden op toevoeging. Groeneveld en Knol Advocaten doen dit wel, want iedereen heeft recht op rechtsbijstand, ongeacht zijn of haar inkomen.

Wilt u weten of u voor een toevoeging in aanmerking komt, informeert u hier naar. Ook kunt u alvast even kijken op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Eigen bijdrage
Rechtsbijstand is nooit helemaal gratis. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, wordt er door de Raad voor Rechtsbijstand een eigen bijdrage opgelegd. Deze moet u zelf betalen. Indien het tot een procedure komt bent u daarnaast griffierecht verschuldigd.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.