Advocaat Mr. drs. G.E. (Geke) Knol (Groningen)

Mr. drs. G.E. (Geke) Knol is gespecialiseerd advocaat familierecht voor zowel ondernemers als particulieren.

Mr. drs. G.E. (Geke) Knol is als gespecialiseerd advocaat familierecht thuis in complexe echtscheidingszaken waar u als particulier of ondernemer bij betrokken bent. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw onderneming, alimentatiebijdragen of de verdeling van het vermogen.

Na een korte omzwerving als advocaat in dienstverband is zij de samenwerking aangegaan en in het ondernemerschap gestapt. Sinds 1 oktober 2020 vormt zij samen met mr. N. (Nicolien) Groeneveld een gespecialiseerd advocatenkantoor onder de naam Groeneveld en Knol Advocaten.

Advocaat Mr. N. (Nicolien) Groeneveld (Hoogezand)

Mr. N. (Nicolien) Groeneveld is gespecialiseerd advocaat op het gebied van slachtofferrecht, sociaal zekerheidsrecht en familierecht.

Voorheen was zij als ondernemer werkzaam in de journalistiek en media. Dankzij deze ervaring weet zij iedere boodschap op een duidelijk en constructieve wijze te vertalen voor haar cliënten.

Mr. N. (Nicolien) Groeneveld is als advocaat-ondernemer in 2015 begonnen met haar praktijk in Hoogezand. Na anderhalf jaar als ondernemer-advocaat werkzaam te zijn geweest in Leek, richtte zij haar eigen advocatenkantoor op in het centrum van Hoogezand onder de naam Groeneveld Advocatuur.

Sinds 1 oktober 2020 werkt zij samen met mr. drs. G.E. (Geke) Knol en vormen zij samen een gespecialiseerd advocatenkantoor onder de naam Groeneveld en Knol Advocaten.