Service en waarborg

Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u via deze pagina downloaden.

Wij bieden een kwaliteitswaarborg door middel van een registratie van rechtsgebieden en het volgen van periodieke scholing.

Bent u ondanks alles niet tevreden, dan verwijzen wij u naar de klachtenregeling, te raadplegen op deze pagina.

Rechtsgebiedenregister

Groeneveld en Knol Advocaten heeft in het  rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Familierecht (Groeneveld en Knol), Slachtofferrecht (Groeneveld) en Sociaal Zekerheidsrecht (Groeneveld).

Deze registratieverplichtingen voor elk kalenderjaar de normen van de Nederlandse Orde van advocaten de vereiste opleidingspunten volgens vastgelegd voor ieder geregistreerd rechtsgebied. Deze registratie is dus een kwaliteitsbevorderende maatregel.

Algemene voorwaarden

Op de dienstverlening van Groeneveld en Knol Advocaten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Een kopie van deze voorwaarden, met geschreven onder meer een beperking van de aansprakelijkheid, kunt u via deze link downloaden.

Klachtenregeling

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Onze klachtengregeling kunt u raadplegen via deze link.