Gaat u scheiden of heeft u een geschil met uw ex-partner over omgang of gezag of over de verdeling van het vermogen, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een advocaat op het gebied van familierecht.

Advocaat Personen en Familierecht

Groeneveld en Knol Advocaten kan u als gespecialiseerd advocatenkantoor familierecht te Midden Groningen (Hoogezand), bijstaan als het gaat om bijvoorbeeld echtscheiding (eenzijdig of gezamenlijk), ontbinding partnerschap, alimentatie, omgang, gezag, hoofdverblijf, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Zowel mr. drs. G.E. Knol als mr. N. Groeneveld zijn gespecialiseerd in personen en familerecht.

Familierechtadvocaat ondernemers

Mr. drs. G.E. Knol is gespecialiseerd advocaat Personen- en Familierecht voor zowel ondernemers en particulieren. Of uw onderneming, maatschap, VOF, N.V. B.V. of eenmanszaak binnen het huwelijksvermogenregime valt is afhankelijk van het feit of er sprake is van huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. In beide gevallen kan het vermogen van de onderneming onder de verdeling vallen. NB: ook indien er sprake is van huwelijkse voorwaarden.

Mr. drs. Knol is als gespecialiseerd advocaat familierecht thuis in complexe echtscheidingszaken waar u als ondernemer bij betrokken bent. Zij werkt samen met een fiscalist, gespecialiseerd in echtscheidingen, daar waar het gaat om waardebepalingen van de onderneming, alimentatiebijdragen en verdeling van het vermogen.

Indien u meer informatie wenst kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken. Uiteraard kunt u ook meer informatie over de verschillende deelonderwerpen vinden op onze website, via het menu en onder Blog/Nieuws belichten wij ook meerdere onderwerpen.